#NYFW brengt de catwalk naar je timeline

Er zijn van die merken die het mooiste zijn in de spotlight, die zijn gemaakt om te shinen. En waar kan dit beter dan op de catwalk van de New York Fashion week?

Hugo Boss neemt je mee in haar BOSS Fashion Show tijdens de #NYFW. In een korte highlight video van nog geen 20 seconden zien we de nieuwe collectie voorbij komen. Kort maar uitermate doeltreffend op social media.

BOSS

(19.243 likes, 232 comments, 702 shares)

High end fashion brands als Hugo boss en Tommy Hilfiger laten de catwalk met groot succes belopen in hun timeline. Een timeline die direct de etalage is voor de nieuwe fall & winter collectie 2015. Met #Tommyfall15 trapt Tommy Hilfiger haar nieuwste collectie on- en offline af in een speciaal voor de gelegenheid opgezet vintage Amerikaans football stadion.

Het is een succesvolle integratie van het event, social media, online marketing en sales.

Tommy

(4.516 likes, 22 comments, 115 shares)

 

Tommy

(5.256 likes, 22 comments, 75 shares)

Hoe maak je je fashion merk succesvol? Zeker met social media zoals de engagement bij bovenstaande voorbeelden laat zien. Wat hebben zij gemeen? Ze zorgen dat live content wordt vastgelegd en hergebruikt via verschillende media. Social media-kanalen zijn daarbij leidend. We hoeven niet meer te wachten op de nieuwe VOGUE homme magazine in print om een impressie te krijgen. Je krijgt het nu gelijk. Eigenlijk verwacht je dat ook. Als je dan ook nog zorgt voor een spannende collectie die op een unieke manier wordt getoond, dan krijg je nog meer aandacht.

Meer weten?

Social war is het ongoing onderzoek dat IIZT doet onder meer dan 70 modemerken wereldwijd. Het signaleert de do’s en de dont’s voor merken op social media.

team

You’re always welcome at Prinseneiland. Call us and reserve time for a first date. 020-6933131 or mail richard@iizt.com


Leave a comment

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.