2×2 | Spaar alle icons

Voor het Nederlandse Groente en Fruitbureau heeft IIZT een levendig platform bedacht en opgezet dat de Nederlandse gezinnen enthousiast maakt en bezig houdt rondom gezond eten. Als in twee ons groenten en twee stuks fruit, elke dag.

De 2×2.nl campagne werkt wonderbaarlijk goed. Het geheim is de dialoog zoeken en een platform biedne om de dialoog te laten plaatsvinden. Dat betekent NIET gaan zenden wat je wil vertellen. Wij vinden dat het tijd is dat we dat gewoon aan merken mogen vertellen. Luisteren is belangrijker dan roepen. Als je maar weet waaromheen je het gesprek wil voeren. En als je maar eerlijk en open bent over de informatie. De moderne consument slikt het niet meer voor zoete koek.

De reacties zijn zeer enthousiast en overtuigend in resultaat. We werken met een eigen platform site, die gekoppeld is aan Facebook en Twitter. En ook op Facebook hebben we een eigen 2×2 pagina en dan nog de pagina’s voor elke favoriete groente en fruitsoort. Daar komen de liefhebbers van deze heerlijkheden samen. Natuurlijk kan je ook twitteren met 2×2 en binnenkort volgt een mobile app.

Een van de krachtige manieren om de dialoog aan te sporen en de reacties op peil te houden zijn de veggicons. Leuke vorlijke emoticons van groenten en fruiten. Hoe meer punten, hoe meer icons. En de onderlinge competitie houdt het elke ag spannend. Want er zijn elke maand maar tien winnaars. Doet u al mee met 2×2?

De opdracht is samen met Do uit Rotterdam opgezet onder EU vlag.

team

You’re always welcome at Prinseneiland. Call us and reserve time for a first date. 020-6933131 or mail richard@iizt.com


Leave a comment

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.